Üdvözöllek!

Pfeffermann Judit vagyok két gyermek édesanyja.
Kislányom 5 éves, kisfiam 3 éves.

Használd ki Te is az internet gazdag világát! Hihetetlen világban élünk és én ezt nagyon élvezem!

A lehetőség Neked is ott van a kezedben!






2008. október 14., kedd

Tüdőrák, vastagbélrák, petefészekrák

(előzmény: Váladéktermelődés, légúti nehézségek, allergia, bélgörcs)


Tüdőrák, vastagbélrák, petefészekrák

A tej maga nem okoz rákot, de elősegíti olyan környezet megjelenését a szervezetben, amely a rákos sejtek kialakulásának kedvez. Yasuo Kagawa, japán biokémikus 1978-ban egy tanulmányban a következő megdöbbentő adatokat közölte:
Míg 1950 és 1975 között Japánban az egy főre eső tej- és tejtermékfogyasztás 38%-kal nőtt, addig a szívrohamok száma 35%-kal nőtt, a mellrákos esetek száma 77%-kal emelkedett, a vastagbélrák is 77%-kal nőtt, a tüdőrákos megbetegedések száma pedig 300%-kal növekedett. Természetesen minden nem írható csak a tej számlájára, de az adatok valóban megdöbbentőek.
1989. április 15-én a Nemzetközi Rák Magazin beszámolt a Roswell Park-beli 569 tejfogyasztó és 569 kontrollszemély vizsgálatáról. A tanulmány szerint kétszeres volt a tüdőrák, 3,1-szeres volt a petefészekrák, 2,49-szeres a prosztatarák megjelenésének az esélye a tejfogyasztóknál.
Norvégiában 1422 személyt vizsgáltak 11 és fél éven át. Azok körében, akik naponta 2 vagy több pohár tejet ittak, 3,5 szer több volt a nyirokszervi rákos megbetegedések száma, amit az okozhat, hogy bizonyos állati fehérjék emésztésénél antigén (ellenanyagképző) fehérjetöredékek jutnak keresztül a bélrendszer nyálkamembránjain.
(Folyt. köv.: A tejcukor- (laktóz-) érzékenység, allergia )

Nincsenek megjegyzések: